Éjjel-nappal Budapest 711. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 711. rész tartalma

 

 

2016.02.15., Hétfő 19:30 - 711. rész

Joe reggel borzasztóan ideges a bokszklub felvirágoztatására szervezett esti rendezvény miatt. Gyors reggeli után el is indul, de a klubba érve kiderül, hogy betörtek. Eleinte még abban bízik, hogy a biztosító fedezi a károkat, de kiderül, hogy Miki felmondta a biztosítást. Joe-t sokként éri az egész, hiszen ez a klub végét jelenti. Így Joe úgy dönt, nem folytatja. Lezárja ezt a fejezetet és megválik a bokszklubtól.

Milán nagyon boldog, hogy találkozni fog Lizával. Felkeresi a lányt, hogy visszaadja neki a nyakláncát. Köszönetképpen Liza belemegy, hogy elmegy vele az esti buliba. Mikor azonban Milán rájön, mit is szervezett Karesz, teljesen kiakad és ragaszkodik hozzá, hogy barátja mondjon le tervéről. Bár Kareszt totál hidegen hagyta a kérése, Milán legnagyobb meglepetésére viszont Lizának bejön az őrült parti, és nagyon jól érzik magukat, míg meg nem jelenik Liza barátja.

Marci alig várja, hogy levegyék végre lábáról a gipszet. A kórházban azonban hatalmas sokk éri, állítólag nem kapott időpontot így még várnia kell. Lali segítségével Marci úgy dönt, ketten leszedik a gipszet, és ehhez egy nővér személyében további partnerre lelnek. Kisebb flört is kialakul Marci és a nővér között. Marci boldog, végre kiélvezheti a szingli lét minden szépségét.

 

Tags: