Éjjel-nappal Budapest 712. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 712. rész tartalma

 

 

2016.02.16., Kedd 19:30 - 712. rész

Marci este egy bulival akarja megünnepelni újdonsült szabadságát. Marci az autójában ül, amikor szinte elé esik a vonzó DJ, Tamara. Egy rövid veszekedés után Marci aztán mégis megsajnálja Tamarát, amiért a lánynak ma éjszaka nincs hol aludnia. Marci egyből magával viszi Tamarát az albérletbe, és eldicsekszik a fiúknak a „szerzeményéről”.

Roland reggel meglepi Drexet a születésnapja alkalmából, aminek a fiú nagyon örül neki. Miközben pár táncos lánnyal buliznak egy aquaparkban, Drex számára gyorsan világossá válik, hogy Roland csak a saját szórakozásával foglalkozik. Drex frusztráltan érkezik vissza az albérletbe, ahol a srácok egy meglepetés partival várják őt. Egy gyerekes sörzuhany viszont mégis ráébreszti Drexet, hogy a Kamu sem igazán az ő világa már.

Bécy bizalmasan elmeséli Dávidnak, hogy nyitni akar egy klubot Ibizán, amihez szüksége van Dávid segítségére. Dávid totális örömmel újságolja el ezt a hírt Millának, aki Milla kevésbé lelkes. Milla kijelenti, hogy szakít Dáviddal, hogy ne álljon a fiú útjába. Amikor Dávid emiatt Ibiza ellen akar dönteni, és Milla ezt megtudja, nagy örömmel a fiú karjaiba ugrik: Ez a legszebb szerelmi bizonyíték, amiben Millának valaha is része volt, ezért el akarja kísérni Dávidot.

 

Tags: