Éjjel-nappal Budapest 713. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 713. rész tartalma

 

 

2016.02.17., Szerda 19:30 - 713. rész

Marci reggel csalódottan hallja, hogy Tamara még aznap vissza akar menni Szegedre. Marci később rábeszéli Tamarát egy rövid kitérőre, amibe Tamara belemegy, és nagyon jól érzik magukat. Ugyanakkor Marci csalódott, mert a lány továbbra is el akar utazni, és attól fél, hogy többé nem látja viszont. Aztán nagy meglepetésére Tamara meggondolja magát.

Dávid teljes Ibiza-lázban ég, és nagyban tervezgeti a költözést a spanyol szigetre. Milla viszont megtudja Bécytől, hogy neki soha nem is állt szándékában kinevezni Dávidot az ibizai klub üzletvezetővé. Amikor Milla elmondja a rossz hírt Dávidnak, a fiú nem hisz neki, és kineveti. Később Bécy a teljes klubcsapat előtt önt tiszta vizet a pohárba, Dávid megbántódik, és mindennemű együttműködést megszakít Bécyvel.

Alexa reggel még azt reméli, hogy újra a saját lábára tud állni. Aznapra sikerült is lekötnie egy fehérnemű-fotózást, ami miatt Gábor magán kívül van, de Alexa meg van győződve róla, hogy ez egy komoly munka. Ám a fotózáson rájön, hogy tévedett. Amikor Később Paula és Barbi felajánlják, hogy beveszik a Frufruba.

 

Tags: