Éjjel-nappal Budapest 714. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 714. rész tartalma

 

 

2016.02.18., Csütörtök 19:30 - 714. rész

Marci szeretné magát jól érezni abban a laza kapcsolatban, ami közte és Tamara között van. Amikor lelép Tamarával a tetováló szalonba, hirtelen felbukkan Dávid és Tamara spontán dupla randira szervezi át a találkozójukat, ahová Karola is velük tart. Tamara és Karola pikáns részleteket osztanak meg egymással Marci szexuális életéről. Marci várja a kellemesnek ígérkező estét. De amikor egy pasi ráhajt Tamarára a bárban, és őt is provokálja, Marci kiborul és bever egyet a palinak.

Joe reggel szét van esve. Mivel a bokszklub ügyeivel van elfoglalva, Joe nem nagyon merül bele az esküvő előkészületeibe, ezért Barbi azt hiszi, Joe megint visszavonulót akar fújni. Joe ezért meglepi azzal, hogy elviszi egy fantasztikus esküvői helyszínre. Barbival madarat lehetne fogatni az örömtől. Később Joe bevallja Gábornak, ő ezt az egészet nem képes finanszírozni.

Reggel Robin beállít a lakóhajóra, hogy beszéljen Sárival, de a lány annyira össze van zavarodva, hogy elküldi a fiút. Nem sokkal később kap egy sms-t, amiben az áll, hogy a fiú elhagyja Budapestet. Robin és Sári összevesznek, mert a lány nem akarja, hogy Robin elmenjen. Sári nem tud ellenállni és újra lefekszik Robinnal, amíg Kareszék Zsófira vigyáznak.

 

Tags: