Éjjel-nappal Budapest 715. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 715. rész tartalma

 

 

2016.02.19., Péntek 19:30 - 715. rész

Marci csalódik, mikor Tamara reggel elviszi a holmiját az albérletből, és kiköltözik anélkül, hogy Marci bocsánatkérését elfogadná. Tamara a tetováló szalonban elmondja Karolának, hogy még ma elhagyja a várost. Tamara nem sokkal később megvárja Marcit a tetováló szalon előtt, és búcsúzóul odaadja a fiúnak a telefonszámát. Marci azonban meg van sértődve. Később Gáborral és Lalival elmegy inni egy kocsmába. Miután már legurított néhány sört, részegen felhívja Tamarát, és üzenetet hagyva a lány hangpostáján.

Dávid még mindig meg van sértve, amiért Bécy nem akarja őt magával vinni Ibizára. Dávid elmegy a klubba, hogy elhozza a személyes holmiját. Eközben tanúja lesz, hogy az utódja hogyan rúgja ki a volt munkatársait, mire Dávid kifakad és szenvedélyes beszédet tart a klubról. Ezt követően Bécy előlépteti Dávidot a klub főnökévé.

Sárinak reggel rejtegeti Robint a többiek elől, aminek Robin egyáltalán nem örül. Miután Sári megszabadul Robintól, megpróbál Karesznek mindent elmondani Robinról és magáról, ám képtelen megtenni. Nem sokkal később Robin is megjelenik a lakóhajón, és mindenkinek elmondja, hogy lefeküdt Sárival. Karesz teljesen ledöbben. Éjszaka a fiatalok lakásába Sári Karesz előtt is kiáll Robin mellett.

 

Tags: