Éjjel-nappal Budapest heti tartalom (716-720)

Éjjel-nappal Budapest
Éjjel-nappal Budapest

Ez történik a héten az Éjjel-nappal Budapestben

 

 

2016.02.22., Hétfő 19:30 - 716. rész

Marci örül a Tamarával töltendő utolsó napjának és megmutatja a lánynak a nagy szenvedélyét: a graffitizést. Egy rövid időre valóban reménykedni kezd, ám a nap végén Tamara mégis vissza akar menni Szegedre. Tamara megnyílik egy kicsit és elmondja, hogy egy nagyon rossz kapcsolat van mögötte. Egy érzelmes búcsúzás után Tamara magára hagyja a szomorú Marcit Budapesten. Lali még mindig iszonyúan büszke az új slágerére és meg akarja mutatni az embereknek. Egy szupermarketben és a bevásárlóközpont előtt spontán koncertet ad, amit az emberek többé-kevésbé jól fogadnak, de nincs átütő siker. Lali a hírnév kedvéért még váratlanul meztelenre is vetkőzik! A nap végén Lali azt reméli, hogy a felvett anyaggal be tudja bizonyítani, hogy ő lesz a legnagyobb mulatós sztár Ausztriában. Milánnak leesik az álla, amikor Liza egy sms-t küld neki. Milán találkozni akar a lánnyal, de csalódottságára Liza csak arra kéri meg őt, hogy VJ-ként felléphessen a lakóhajón. Amikor Milán fellépés közben meglátja a lány vizuáljait, fülig beleszeret. Habár Milán tudja, hogy Liza Bencével van együtt, mégis nagyon szenvedélyesen szerelmet vall a lánynak. Liza bevallja, hogy valóban nagyon kedveli Milánt, de mégis visszautasítja őt. Milán azonban még nem adja fel.

2016.02.23., Kedd 19:30 - 717. rész

Lali reggel megharagszik Gáborra, mert ahelyett, hogy sietne, Alexával enyeleg. Alexa egyre jobban hisz abban, hogy lehet valami közte és Gábor között. Gábor el is indul, már csak azért is, hogy tisztázza érzéseit Alexával kapcsolatban. Gábor kalandos úton eléri a buszt. Obertauernben megismerkednek két gyönyörű lánnyal. Lali és Gábor azonban estére szállás nélkül maradnak. Gábor megfogadja, hogy reggel az első busszal hazamegy. Marci életkedve megjön, amikor SMS-t kap, vélhetően Tamarától. Rohan az állomásra, hogy elhozza a lányt, ám legnagyobb meglepetésére Maja áll előtte. Marci először elképed, és nem érti Maja miért pont neki szólt, de végül magával viszi az albérletbe, ahol Maja egyből gondoskodik a hangulatról és a feszültségről. Reggel Milán szenved, hogy nem tud közelebb kerülni Lizához. Amikor Liza felbukkan, Milánt megint elönti a szenvedély, amiért Roland piszkálni kezdi Milánt. Milán később azonban úgy dönt, mindent egy lapra tesz fel Lizánál, és le akarja rohanni a lányt a grafikai stúdióban. Odaérve azonban elhagyja a bátorsága, de végül mégis megcsókolja Lizát. A lány azonban teljesen elutasítóan viselkedik.

2016.02.24., Szerda 19:30 - 718. rész

Gábor reggel még mindig haza akar utazni. Némi szóváltás után Lali meggyőzi Gábort, hogy ha már Ausztriában vannak, síeljenek kicsit, aztán felszállhatnak a buszra. Lalinak esze ágában sincs feladni az álmát, inkább elássa a pénztárcáikat. A két fiú összeveszik, és szétválnak útjaik. Lali véletlenül összefut pár Csóró Lali-rajongóval és azt reméli, hogy a segítségükkel sikerül fellépnie a hüttében. Gábor megismerkedik a csinos Hildával, aki meghívja a férfit a házába. Reggel váratlanul megérkezik Tamara: közli, hogy egyelőre Budapesten szeretne maradni. Maja roppant féltékenyen reagál Tamara felbukkanására. Este az albérletbe visszatérve Majának leesik az álla, amikor megtudja, hogy a lakók nem őt, hanem Tamarát szavazták meg új lakótársnak. Sári reggel összeveszik Lenkével. Mivel Sárinak el kell mennie egy munkakeresési tréningre Sári megkéri Milánt és Kareszt, hogy adják át Zsófit a lakóhajón Barbinak. Miután azonban a fiúk magára hagyják Barbit Zsófival, váratlanul felbukkan Éva, és előáll egy állítólagos nagymamás nappal, mire Barbi átengedi neki a gyereket. Sári ezért szemrehányást tesz Barbinak, majd Robin segítségével, némi erőszakot is alkalmazva visszahozza Zsófit. Este viszont Sári meglepetésére Balázs felkeresi őt.

2016.02.25., Csütörtök 19:30 - 719. rész

Lali reggel csak arra tud gondolni, hogyan indíthatná be mégis mulatós karrierjét. Gábor viszont inkább Hildával töltené a maradék napot Lali választás elé állítja: vagy ő, vagy Hilda! Gábor végül barátja mellett dönt. Lali terve kudarcot vall, amikor megpróbálja felküzdeni magát a színpadra, de közben összefut egy ismerős figurával, Georggal. De a producer nem ismeri meg, nem is túl lelkes. Lali úgy érzi, minden el van veszve – de este Georg váratlanul felbukkan Hilda partiján. Amikor Marci rájön, hogy Maja Tamara ellen harcol, megkéri, hogy ne avatkozzon be a Tamarával való viszonyába. Majának azonban eszébe sincs szót fogadni. Majának sikerül neki meggyőzni Tamarát, hogy túl sokat játszik Marcival. Marci Ezért Tamara egy pár napra vissza is megy Szegedre. Marci sejti, hogy Maja műve az egész. Robin reggel meglátogatja Sárit. Sári a legszívesebben Robinnal töltené a napját, de sajnos le kell mondania a sokat ígérő programról, mivel már megbeszélt egy találkozót Joe-val. Amikor Joe látja Sári szomorúságát, belemegy abba, hogy ő fog ma vigyázni Zsófira – azzal a feltétellel, hogy Sári a megbeszélésük szerinti időben visszaér. De amikor Sári Robinnal csodálatosan érzi magát, ezért nem törődik a megállapodásukra Joe-val és késve megy el Zsófiért.

2016.02.26., Péntek 19:30 - 720. rész

Lali reggel tiszta idegroncsként viselkedik a hangpróbája alatt, amiért alapos fejmosást kap Georgtól. Hilda közben meglepetésként hótalpas túrára viszi a srácokat egy csinos víkendházba. Lalinak semmi kedve hozzá, de Gábor unszolására velük megy. Lali azonban még szex közben sem hagyja békén Gáborékat. Hilda minősíthetetlen stílusban beolvas a srácoknak, amiért Gábor azonnal faképnél hagyja a nőt. Gábor és Lali kénytelenek hótalpak nélkül, sötétedéskor vándorolni a hideg erdőben. Amikor Tamara reggel egy fellépési lehetőség miatt váratlanul hazatér Szegedről, Marci távolságtartóan viselkedik vele. Később Maja vitába keveredik Tamarával, és szántszándékkal leönti kávéval a lány laptopját, hogy tönkretegye az esti fellépését. Maja beismeri, hogy szándékosan okozta a kárt, és ezt Marci is meghallja. A fiú begurul, és durván beolvas Majának, mire a lány elmenekül a lakásból. Reggel Sári dühösen beolvas nekik Drexnek és Rolandnak, hogy Drex ne hurcoljon föl nap, mint nap új csajokat az albérletbe. A testvérek nem sokat törődnek Sári kirohanásával, és délelőtt felszednek két lányt az aquaparkban, akiket elvisznek a lakóhajóra. Ám a hajóról kidobják az egész társaságot, mire Drexben kétségek támadnak és visszavonulót fúj.

Tags: