Daya nem ül csendben, hanem inkább lemezt készít

Daya
Daya

Daya - Sit Still, Look Pretty

 

 

Daya mindössze 17 esztendős, de máris letette a névjegyét a popszakmában: egyrészt a "Hide Away" című saját dalával, de igazán nagyot az szólt, amikor a The Chainsmokers "Don't Let Me Down" slágerében közreműködött.

 

Abból a nótából négyszeres platina lett Ausztráliában és Svédországban, háromszoros platina Norvégiában, kétszeres az USA-ban, Kanadában és további négy országban, és akkor még a "szimpla" platina eladásokat produkáló országokat nem is említettük... Így aztán Daya egyáltalán nem ismeretlen előadóként hozta ki az új dalát és annak klipjét: a "Sit Still, Look Pretty" klipje egyenesen az MTV-n debütált!

 

Október 7-én ráadásul érkezik az amerikai tünemény első albuma is, amely ugyancsak a "Sit Still, Look Pretty" címet kapta. 

Nagyjából egy éve dolgozom fáradhatatlanul a lemez elkészítésén" - nyilatkozta Daya a debütáló korongja kapcsán. "Ezek a dalok a lehető leghitelesebben mutatnak be engem, mindegyik szerzemény egy picinyke darab belőlem. Rendkívül hálás vagyok azért a sok támogatásért, amit az elmúlt időszakban kaptam, alig bírom felfogni, hogy hamarosan megjelenik az első albumom!"

 

 

Tags: