Fluor Tomi véleménye a Bakelitről

Fluor Tomi
Fluor Tomi

Fluor Tomi is ott volt az HBO új sorozatának, a Bakelitnek a díszbemutatóján és láthatta az első duplahosszú epizódot, amiről véleménye is volt.

 

 

Február 15-én, este 8 órakor lesz az HBO-n a Bakelit premierje, filmhez Martin Scorsese adta a nevét, na meg Mick Jaggernek is van hozzá némi köze, a főszerepekben meg Bobby Cannavale, Olivia Wilde, Ray Romano és James Jagger (Mick Jagger fia) lesz látható. Az itthoni díszbemutató után meg Fluor Tomi beszélt a filmről.
 

 

„Nagyon tetszett az atmoszféra és az egész story, ahogy szépen lassan kiderülnek a részletek. Pont a legjobbkor jött a sorozat, mert arra gondoltam, hogy de jó lenne valami sorozat, amiben magamra találhatok és ez pont ilyen. Sok kedvenc jelenetem volt, mert ezek ismerős szituk. A művészek ki vannak szolgáltatva a lemezkiadónak, a lemezkiadó pedig a rádiócsatornáknak. Amikor a művész szerződésébe bekerül apróbetűbe valami, én is hallottam már ilyen kiadókról, akik hasonló eszközökkel élnek. És persze az is erős, amikor a lemezkiadó és a rádiócsatorna tulajdonosai szó szerint ölik egymást. Ez persze szimbolikus is lehet, de mi is ezt éljük meg még ma is.” - Fluor Tomi

 

Tags: