Harry Styles szerepet kap Nolan új filmjében

Nolan 2. világháborús filmjében olyan sztárok szerepelnek, mint Tom Hardy, vagy a friss Oscar-díjas Mark Rylance, de szerepet kap a One Direction énekese is.

 

 

Christopher Nolan hamarosan Franciaországba utazik. De nem ez a nagy hír. Hanem, hogy Harry Styles is vele tart. A világ egyik legsikeresebb és legeredetibb rendezője, a Sötét lovag-trilógia és az Eredet alkotója májusban kezdi saját könyve alapján forgatni Dunkirk című filmjét, mely természetesen a 2. világháború idején játszódik. 1940-ben a németek bekerítettek és az óceánpartra szorítottak brit és francia katonákat: egy különleges mentőakció során azonban 11 nap alatt több mint 300 ezer szövetségest sikerült hajókon Angliába menteni.

 

A film főszerepeit Nolan régi színésze, Tom Hardy, mellette játszik a frissen Oscar-díjas Mark Rylance, Kenneth Branagh és Jack Lowden valamint egy teljesen kezdő játssza. A teljesen kezdő igazi sztár: Harry Styles, a világ egyik legnépszerűbb, legtöbb rajongóval rendelkező popcsapata, a One Direction egyik énekese. Még sohasem vállalt színészi munkát, ez az első próbálkozása a kamera előtt.

A film 2017 nyarán kerül a mozikba.

 

IC Press

Tags: