Megérkezett Kaszás Péter debütáló dala és lemeze

A hároméves kora óta zenélő Kaszás Péter Infinity Project címmel saját albummal jelentkezik. Az lemez 13 saját szerzeményt tartalmaz, amelyből már elérhető a beharangozó dal: a „Hear My Word”

 

 

A többszörös díjnyertes dobos, zeneszerző és énekes Kaszás Péter több mint 20 éve van jelen a hazai és nemzetközi zenei életben. 2009 óta a világhírű gitárművész Al Di Meola zenekarának a tagja és olyan kiemelkedő művészekkel játszik együtt mint Gonzalo Rubalcaba vagy Maraca.

 

Péter már évek óta dolgozik egy saját lemezen, amely most ért össze: ma jelenik meg az „Infinity Project” névre hallgató, 13 saját számot tartalmazó albuma. A lemezről az első dal is ma debütált, a „Hear My Word” témája a művészélet.

„A „Hear My Word” arról szól, milyen nehéz az embernek művészként megvalósítania magát. Az alkotás folyamata törékeny, sérülékeny állapot, az ember folyton megkérdőjelezi, kritizálja magát. Ezen azonban túl kell lendülni, a szöveg önmagunk elfogadásáról és felvállalásáról szól, arról, hogy meg kell adnunk magunknak a szabadságot az alkotáshoz, ahhoz, hogy egy mű sikerüljön.” – mondta a dalról a szövegíró Szőke Szandra.

Kaszás november 19-én a Budapest Jazz Clubban tart egy lemezbemutató koncertet, ahová mindenkit szeretettel vár.

 

 

Tags: