A mi kis falunk címmel jön az RTL Klub új sorozata

A mi kis falunk - RTL Klub
A mi kis falunk - RTL Klub

Az RTL Klub a Válótársak sikerén felbuzdúlva, új, prémium fikciós sorozato készít, a címe A mi kis falunk lesz és várhatóan inkább mulatságos jelenetekkel lesz tele a leírás és a szereplők alapján

 

 

Az RTL Klub tavaly ősszel hatalmas sikerrel robbant be a heti fikciós filmsorozatok piacára a Válótársakkal. A siker pedig azt is jelenti, hogy újabb sorozatot rendelt be az RTL Klub A mi kis falunk címmel, melynek forgatási munkálatai már javában zajlanak.

 

Az RTL Klubon csatornaátlag feletti teljesítménnyel futott tavaly ősszel a Válótársak című filmsorozat, melynek új évada hamarosan már látható is lesz a piacvezető kereskedelmi csatornán. A csatorna tervei beváltak, a nézők hamar megszerették a három válófélben lévő férfi kalandjait. Nem volt kérdés, hogy az RTL Klub bővíteni fogja a hazai gyártású és fejlesztésű sorozatainak palettáját. Így jöhetett létre A mi kis falunk című filmsorozat. A sorozat rendezője Kapitány Iván, akinek az Üvegtigris filmeket köszönhetjük és nem mellesleg a Válótársak második évadának produceri feladatait is ő látta el. Az operatőri munkákért pedig B. Marton Frigyes, míg a gyártásért a sorozatok fejlesztésében élen járó, Hámori Barbara vezette ContentLAB and Factory felel.

A főszerepekben csupa kiváló színész lesz látható. Csuja Imre polgármestert, Reviczky Gábor állatorvost, Lengyel Tamás fociedzőt, Szabó Győző rendőrt, Bánki Gergő polgármester-jelöltet, míg Udvaros Dorottya az ő anyját alakítja majd, de Lovas Rozit és Bata Évát is központi szerepekben láthatják majd a nézők.

A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatnak a nézők: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy foci edző. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel olyan keretbe helyezi a sorozatot, mely garantálja majd a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást.

 

Tags: