Tinashe sajátos értelmezése a mesterséges lélegeztetésről

Tinashe új dallal jelentkezett! A 23 éves énekesnő a "Superlove" című nótával vezeti fel az őszre várható albumát, a "Joyride"-ot.

 

 

"Szerettem volna egy olyan felvétellel jelentkezni, aminek pozitív a kisugárzása, tele van szeretettel és fénnyel" - mondta a "Superlove"-ról Tinashe. "Ez a dal a boldogságot ünnepli. Mégpedig azt a boldogságot, amely annyira hatalmas és mindent átható, hogy nem tudod kivonni magad a hatása alól. Remélem, hogy sikerül átadnom ezt az energiát, amitől jobban érzik magukat az emberek, bátrabban és mélyebben szeretnek, és még táncra is perdülnek."

 

A dalhoz készített klipben az énekesnő egy vízimentőt alakít, aki a tengerpaton boldogan siet egy igen jóképű fuldokló segítségére.

 

Az őszre ígért "Joyride" albumot Tinashe világot átszelő utazásai ihlették, és az énekesnő a dalok legtöbbjét szerzőként és producerként is jegyzi. A "Joyride" a 2014-es "Aquarius" lemezt követi a sorban, amelyet a Los Angeles Times a "az év legötletesebb R&B debütálása"-ként jellemzett, és szinte nem volt olyan 2014-es best of lista az esztendő végén, amelyről hiányzott volna a korong. A rajongók már ízelítőt kaphattak abból, hogy mi vár rájuk 2016-ban az amerikai sztártól, hiszen márciusban és áprilisban lementek a Joyride World Tour első körének állomásai, és 30 városban teltházzal futottak a koncertek.

 

Tags: