Érkezik Liam Gallagher első szólólemeze

Liam Gallagher: As You Were
Liam Gallagher: As You Were

Érkezik az Oasis legendás frontemberének első szólólemeze As You Were címmel.

 

Az egykori Oasis legendás frontemberének október 6-án jelenik meg első szólólemeze ‘As You Were’ címen. Az előző 3 beharangozó dal után megérkezett a legújabb „Greedy Soul” című remekmű is.

 

Gallagher tavasszal jelentette be, hogy szólólemezt dob piacra 2017 második felében. A pénteken érkező albumról először a „Wall Of Glass”, majd a „Chinatown” és végül a „For What It’s Worth” című számokat adta ki, amik mind a szakmát, mind a közönséget meggyőzték arról, hogy 2017 egyik legizgalmasabb lemeze érkezik hamarosan a polcukra / telefonjukra. Az ‘As You Were’ negyedik beharangozó felvétele érkezett meg a napokban, „Greedy Soul” címen.

A számhoz készült videóklipet a londoni AIR Studios-ban forgatták, a kisfilm a kulisszák mögé vezet be minket, ahol Liam a stúdióban énekli fel az új dalt. Az élő felvételt átjárja Liam tüzes természete és kifogyhatatlan energiája, az előadást a férfi zenekara teszi teljessé, amely a klip és a még erőteljesebb hangzás kedvéért egy fúvós szekcióval és háttérénekesekkel bővült ki.

Az ’As You Were’-ön olyan producerek dolgoztak, mint Greg Kurstin és Dan Grech-Marguerat. Az album különlegessége, hogy minden egyes számnak célja és direkt üzenete van – Liam amúgy is híres arról, hogy nem kertel a véleményét illetően, ez a lemezen is tisztán tükröződik.

 

Hazai forgalmazó: Magneoton / Warner Music

Tags: