Űrvihar szinkronos előzetes

A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet.

 

A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik együtt hozták létre az egyetlen technikai megoldást, ami a menekülés lehetőségét kínálja. Egy műholdakból álló, a Föld körül keringő gyűrűt, amelynek különleges geotechnológiai megoldásai elháríthatják a természetet fenyegető veszélyeket. A rendszer két éve üzemel sikeresen.

Ám egy műszaki hiba átalakítja a műholdhálózat működését, és ami eddig a világunk túlélését biztosította, most a gyilkosává lehet.

Az ember önmagánál hatalmasabb szerkezetet alkotott, és az most maga alá is gyűri. Egy magányos űrhajós (Gerard Butler) azonban feljut a műholdakhoz. Ha ő idejében meg tudja oldani a helyzetet, az emberiség ismét megússza. Csakhogy közben idelenn is működésbe lép egy szörnyű terv, ami a Földön és az égen is újabb veszélyeket hozhat…

Az elmúlt évek legnagyobb szabású filmjei, a Csillagkapu, A Függetlenség Napja mindkét része, a Godzilla és még számos látványos film producere készíti a filmet, amelyet hatalmas költségvetése, különleges látványvilága és izgalmas története tesz emlékezetessé.

Főszereplők: Gerard Butler, Katheryn Winnick, Andy Garcia, Ed Harris, Abbie Cornish, Jim Sturgess

 

Tags: