80 elismert szereplő az Animal Cannibals Party Megamixében

Animal Cannibals - AC Party Megamix
Animal Cannibals - AC Party Megamix

A rapduó ma 11 óra 11 perckor tette nyilvánossá a mintegy 80 ismert szereplőt felvonultató videóját, amelyben hat AC slágerre lipsyncelnek Magyarország legnagyobbjai. A bő ötpercnyi röhögés után be kell vallanunk – valóban mindenki ezt akarta.

 

 

Az AC Party Megamixben közszereplők, színészek, sportolók és zenészek rappelik teljes beleéléssel a „Péntek”, a „Takarítónő”, a „Mindenki azt akarja”, a „Minden változik”, a „Budapest nyáron” és a „Hazafelé az út veszélyes” című slágereket. A videót a Silverhill Studio készítette, a végeredmény pedig a hazai közélet legjobb összefoglalója – a kannibálok görbe tükréből visszapillantva.

 

A Party Megamixben közel 80 (!) celeb szerepel, ami már magában rekordteljesítmény - ennyi ismert és elismert szereplője még nem volt hazai könnyűzenei videóklipnek. A zenei szférából a Halott Pénz, a WellHello, Majka, Deniz, Sub Bass Monster, Puskás Peti, a Király-testvérek, Dér Heni, Radics Gigi, Sena, a Quimby, a Kelemen Kabátban tagjai bukkannak fel néhány másodperces kameo szerep erejéig és a lista közel sem teljes!

A zenészek mellett sportolók, humoristák, színészek, műsorvezetők és modellek is előadták kedvenc kannibál slágerüket, így Iszak Esztitől Erdei Zsolton és Gundel Takács Gáboron át Ördög Nórán és Scherer Péteren keresztül egészen Magdi anyusig csupa ismerős és szeretett arc tűnik fel az állati képernyőn.

„Kaptunk már sok elismerést a pályafutásunk során, de ez a klip a legnagyobb elismerés, a szereplői miatt.” – mondták a kannibálok a klippel kapcsolatban. A dal egyébként a november 11-én megjelent "1111" című albumon található, 18 további saját szerzemény kíséretében.

 

Szereplők feltűnési sorrendben

Margaret Island (Lábas Viktória, Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf), Abaházi Csaba, Halott Pénz (Marsalkó Dávid, Járai Márk), Szujó Zoltán, Besenyei Péter, Molnár Tibor (Trap Kapitány/Tha Shudras), Dér Heni, Kylo Ren, Rohamosztagos, Deniz, Radics Gigi, DJ Sterbinszky, Dukai Regina, Sena (Irie Maffia), Várkonyi Attila (DJ Dominique), Kiss Tibi (Quimby), Király Linda, Király Viktor, Fodor Zsóka (Magdi anyus), Koczka, Reviczky Gábor, Bárfalvi Sándor (Mary Popkids), Szűcs Zoltán (Real Action), Dub FX, Lakatos Márk, Nagy Adrienn, Kiss Ádám, Szerecsenkirály (Kelemen Kabátban), Kozma Orsi, Hanga Zoltán, Novák Péter, Steiner Kristóf, Buda Márton, Oliver From Earth, Bródy János, Papp Gergő (Pimaszúr), Kovács András Péter, Cseh László, Mohamed Fatima, Johnny K. Palmer, Bye Alex, Kardos-Horváth János, Janklovics Péter, Lola, Kustánczi Lia, Németh Lajos, Kiss Gergely, Ördög Nóra, Iszak Eszter, Balanyi Szilárd (Quimby), Ganxsta Zolee, Szirmai Gergely, Scherer Péter, Gundel Takács Gábor, Varga Líviusz (Quimby), Csonka András, Hősök (Eckü és Mentha), Pál Dénes, Herczeg Zoltán, Wellhello (Fluor és Diaz), Gianni, Azurák Csaba, Tóth Gergő, Feke Pál, Rekop György, Kandech Evelin, Puskás Peti, Wolfie (Punnany Massif), Dombóvári István, Lévai Balázs, Beck Zoltán, Majoros Péter (Majka), Erdei Zsolt „Madár”, Béres Alexandra, Sub Bass Monster.

 

 

Tags: