Az angol kiadással egy időben jelenik meg Samantha Kingtől A döntés

Samantha King: A döntés
Samantha King: A döntés

Maddie irigylésre méltó élete egyik napról a másikra rémálommá válik. Olyan döntésre kényszerül, amit valószínűleg egy szülő sem tudna túlélni ép ésszel. Samantha King pszichotrillerének fülszövege, borítója és a várva várt megjelenés dátuma!

 

 

Maddie-nek mindene megvan, amire vágyott: férj, két gyermek, otthon egy rendes környéken. Az élete tökéletes. Egészen addig, amíg az ikrei tizedik születésnapjának reggelén be nem csenget hozzá a végzet. Egy símaszkos férfi áll az ajtóban, fegyverrel a kezében, és arra kényszeríti az asszonyt, hogy döntsön, melyik gyermeke haljon meg, és melyik éljen tovább: a fia vagy a lánya.

 

A valóra vált rémálom után a nő romokban hever, mindene odavész – az emlékei is. Ezért minden idejét azzal tölti, hogy megtalálja a választ, ki és miért tette ezt velük. Talán mégsem volt olyan tökéletes az élete? Vajon tényleg ismerte azt a férfit, akihez feleségül ment? Mennyire bízhat meg a legjobb barátnőjében? És a legfontosabb kérdés: talán a családja még mindig veszélyben van?

Samantha King regénye az első laptól kezdve magával ragadja, a váratlan fordulatok pedig az utolsó mondatig nem eresztik az olvasót. Kötelező olvasmány a Lány a vonaton és a Zárt ajtók mögött rajongóinak.

Megjelenés: 2017. április 20.
Terjedelem: 400 oldal

Tags: