Búcsúzunk Chester Benningtontól

Chester Bennington - Linkin Park
Chester Bennington - Linkin Park

Vannak korszakalkotó egyéniségek, vannak nehéz sorsok, vannak, akik a zenében tudták elmondani a bajaikat és segítettek ezzel rengeteg embernek.

 

 

Chester Bennington küzdött a démonaival és nem tudta legyőzni őket, családot, gyerekeket hagyott maga mögött. A Linkin Park a VOLT Fesztiválon lépett fel először Magyarországon és sajnos utoljára.

 

A Linkin Park énekese 41 évesen, július 20-án halt meg. A beszámolók szerint öngyilkos lett. Bennington gyerekkori molesztálás terhével, feldolgozhatatlan emlékével, drogokkal és alkohollal is küzdött folyamatosan. Az utóbbi időszakban úgy tűnt rendben van minden, új albummal jelentkezett a csapat.

Váratlanul ért mindenkit a tette.

A Warner Music a következő gondolatokkal búcsúzott tőle

„Mostanra már mindannyian hallottátok a tragikus hírt Chester Bennington hirtelen haláláról. Együtt érzünk gyönyörű családjával, a bandatagokkal és barátaival és imádkozunk értük.

Chester egy hihetetlen tehetségű és karizmájú előadó és dalszerző volt, hatalmas szívvel és törődő lélekkel. Hálásak vagyunk, hogy személyesen is ismertük és élőben tapasztalhattuk meg a zenéjének erejét.

Mindannyiunkat sokkolt és elszomorított a hatalmas veszteség és világszerte több millió rajongóval együtt mondjuk mi is: szeretünk Chester, és örökre hiányozni fogsz.”

 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

 

 

Mi meg csak azt tudjuk ajánlani, hallgassuk sokáig a dalait

Tags: