Bruno Mars és David Guetta közös dalától mi is padlót fogunk

A két világsztár együttműködésétől nem csak Versace kerül a padlóra

 

Ha két ekkora megasztár találkozik, garantáltan minden Versace a padlóra hullik, ahogy az állunk is. Az egyenként is többszörös Grammy-díjas Bruno Mars és David Guetta ma adta ki a ‘Versace On The Floor (Bruno Mars vs. David Guetta)’ számot, amely egyben a hivatalos remixe Mars 24 karátos slágerének.

 

A Versace a 24K Magic című lemez harmadik megjelenése, amely már több mint 117 millió YouTube lejátszást tud maga mögött. A nagysikerű dal most egy hivatalos remix verziót kapott, amelyet nem más, mint a francia DJ mogul, David Guetta készített.

 

Guetta számára az együttműködés sokat jelentett: „Nagyon büszke vagyok, hogy együtt dolgozhattam Bruno Mars-szal a „Versace on the Floor”-on. Ez nem egy szimpla remix, hanem két zenész együttműködése, két különböző zenei világ összefűzése. A célom az volt, hogy kicsit dance-esebbé és DJ barátabbá tegyem a dalt, de végig tiszteletben tartsam azt a hangzást, amivel érkezett. Egy olyan verziót akartam készíteni, ami az egész világhoz szól, ahogy Bruno művészete is. Ő tényleg egy csodálatos zenész és dalszerző. Tudtam ezt eddig is, de most, hogy együtt dolgozhattam vele, még egyértelműbbé vált számomra.”

 

 

Tags: