CocoTia - Részeg Tündér - életigenlő nyári sláger

Megjelent CocoTia legújabb dala, a Részeg Tündér, amely egy életigenlő, könnyed nyári sláger

 

CocoTia különleges hangjával először 2016-ban találkozhattunk a “Speed of Light” című felvételen. Azóta számos hazai zenésszel dolgozott már együtt, mint például Vekonyzal akivel közösen elkészítették az “Out of Touch” szerzeményt. Ezt követően első magyar dala “Nem Várok” címmel debütált idén tavasszal, aminek dalszövegét és harmóniáját maga az énekesnő írta. Dalaihoz mára már többszázezres nézettséget hozó videóklippek is készültek, az énekesnő sajátos stílusában.

 

Ezúttal CocoTia legújabb felvétele, a klippel együtt debütáló “Részeg Tündér” egy könnyed nyári, életigenlő érzés témát dolgoz fel. A klip képi világát Budapest nyújtotta egyedi, a fiatalok által látogatott bulis helyek teszik látványossá és mozgalmassá. A fülbemászó dallamokra épülő, gyors lüktetésű, pezsdítő nyári dalt, Tóth G Zoltán zenei producer készítette, aki ma már számos zenésszel dolgozott együtt és nevéhez több sláger szerzemény is fűzödik. A zene megalkotását követően, a dalszöveg Révész Zsuzsa tollából született meg, amit végül feléneklés után, Zsak tett végleges formájába. A “Részeg Tündér” pedig egyből megtalálta CocoTiát, aki egyedi színezetével, stílusával életrekeltette a dalt és elénkvarázsolta az igazi nyári pezsgést.

 

„A Részeg Tündér szerelem volt első hallásra. Amikor még csak a nyers dalt hallottam, már akkor tudtam, hogy ezt nekem írták. Magávalragadott a dal sajátos érzelmi világa és hangulata. Már a legelején éreztem, hogy nagyon passzol a személyiségemhez, mintha csak rám öntötték volna. Eleve egy nagyon vidám dalról van szó, így az teljes mértékben visszatükrözi a világomat. Szeretnénk ezzel a dallal, a Részeg Tündérrel és a hozzá készült klipppel mosolyt csalni az emberek arcára és megmutatni azt milyen is egy igazi pezsgős nyár. Hiszen a dal maga is arról szól, hogy önfeledten engedjünk el magunkat a nyárban és éljünk meg minden egyes percet, legyen az egy forró nyári szerelem, egy barátokkal eltöltött nyári este, vagy bármi ami szívhez közeli.“

 

CocoTia - Részeg Tündér videóklip

Tags: