Ed Sheeran és Rihanna is szerephez jutott Pharrell projektjének új lemezén

Megjelent a N.E.R.D. új albuma, Pharrell Williamsék új albummal jelentkeztek és többek között Rihanna, Ed Sheeran, vagy Kendrick Lamar is hangja is felcsendül a dalokon

 

A N.E.R.D funk-rockot hip-hoppal, R&B-vel és olykor elektronikával vegyítő triója visszatért: új albumuk, a No_One Ever Really Dies december 15-én jelent meg, olyan vendégszereplők közreműködésével, mint Rihanna, Kendrick Lamar, Ed Sheeran, M.I.A, Andre 3000, Future és Gucci Mane.

 

A banda Pharrell Williams és gyerekkori barátja, Chad Hugo duójából, a The Neptunes-ból gyökereztethető. 1999-ben Shay Haley-vel kiegészülve beindították a N.E.R.D szekerét – az elnevezés új albumuk címe, a ”No-one Ever Really Dies” kifejezés mozaikszava. Hét év kihagyás után 2017. november 1-én jelent meg ötödik stúdióalbumuk előfutára, az azóta slágerlista csúcsokat döntögető, Rihannával közös Lemon.

A dal videóklipje Todd Tourso és Scott Cudmore rendezésével, és Stacey Thiel produceri munkájával készült, s valódi tánc-mániát robbantott ki a nagysikerű #LEMONDANCECHALLENGE-kampánynak köszönhetően: még a celebvilág táncoslábú csillagai is csatlakoztak a hódító tánc-hullámhoz – többek között Justin Timberlake is megpróbálkozott a koreográfia elsajátításával.

November legvégén aztán jött a Future társaságában előadott, újabb különleges-táncos videóval és meghökkentő képi világgal megtámogatott 1000, majd néhány nappal a lemez megjelenése előtt a Don’t Don’t Do It dallal is közelebbi barátságot köthettek az érdeklődők.

 

Az új album dallistája: 1. "Deep Down Body Thirst" 2. "Lemon" featuring Rihanna 3. "Voilà" featuring Gucci Mane and Wale 4. "1000" featuring Future 5. "Don't Don't Do It" featuring Kendrick Lamar 6. "Kites" featuring Kendrick Lamar and M.I.A. 7. "ESP" 8. "Lightning Fire Magic Prayer" 9. "Rollinem 7’s" featuring André 3000 10. "Lifting You" featuring Ed Sheeran 11. "Secret Life of Tigers"

 

 

Tags: