Egyenesen hova?

Egyenesen át
Egyenesen át

Az Egyenesen át színészei rengeteget beszéltek a forgatások után

 

 

Az Egyenesen át színészeinek a forgatás nem csak egyszerű szakmai kihívást jelentette, vagy fárasztó kaszkadőrmutatványok sorát, vagy napi 12 óra munkát hónapokon túl. Az új Egyenes át (Flatliners, hazai bemutató: szeptember 28.) főszereplőinek sokkal nagyobb kihívással kellett szembe nézniük.

 

A történet néhány orvostanhallgatóról szól, akik kipróbálják milyen a halál: leállítják egymás szívét, majd újraélesztik egymást: ám a halál tapasztalat nem hagyja őket tovább élni…

A fiatal főszereplők közül ketten, Ellen Page és Kiersey Clemons is arról mesélt újságíróknak, hogy a téma megbabonázta őket.

– A forgatás során nagyon bevette a fejünkbe magát a téma – mondta Page. – A halál, meg hogy mi lehet ott, vagy van-e bármi. Velem még sosem volt ilyen, hogy a munka közben meg a munka befejezése után még ennyit vitatkozzunk Kierseyvel meg a többiekkel. Kiderült, hogy mindenki elképzeli valahogy a véget, de mindenki egészen másképp. És van, aki fél tőle, van, aki belemenne egy olyan kísérletbe, mint ami a filmben van… szerintem, még legalább tíz filmet lehetne készíteni az Egyenesen át-ból – és mindegyik másképp alakulna, és a szereplői másokat élnének át.

 

IC Press

Tags: