Harry Styles is szólókarrierbe kezdett!

Harry Styles album borító
Harry Styles album borító

Sign of the Times címmel jelent meg Harry Styles hamarosan debütáló albumáról az első dal, kiderült melyik számok alkotják majd az albumot

 

Egy lemez, amelyre rengeteg rajongó várt már oly’ régen: követve Zayn Malik példáját, Harry Styles is szólókarrierbe kezd, és május 12-én meg is érkezik a saját nevére keresztelt anyag, amely CD-n és bakeliten is beszerezhető lesz.

 

Bemutatkozásként a Sign of the Times dalt hallhattuk tőle április első felében, amely felrobbantotta az internetet és számos rekordot megdöntött: mindössze 7 óra alatt (!) 82 ország iTunes listáján került fel az élre, a legnépszerűbb videómegosztó oldalon pedig már 40 millió kattintás közelében jár a felvétel. A digitális világban is hihetetlen népszerűségre tett szert: a netes találatok alapján csak a megjelenés napján 2.2 millió hivatkozást gyűjtött be Harry, amire ugyancsak kevés példát találni korábbról. Csak összehasonlításként: Adele a Hello megjelenésekor egy nap alatt 1.5 millió említést generált a Twitteren, Styles viszont öt és fél óra alatt túlszárnyalta ezt a mennyiséget.

Természetesen a média is kiemelten foglalkozik az énekes berobbanásával, egymást érik a megjelenések és a televíziós fellépések. Alig néhány napja például a The Graham Norton Show vendége volt Harry, ahol élőben is előadta a Sign of the Times nótát.

Az érdeklődés tehát óriási, és hamarosan lehull a lepel: május 12-én érkezik a brit énekes 10 nótát tartalmazó debütáló albuma. Az előadó a napokban bejelentette a lemez címét – amely szimplán csak Harry Styles lesz -, valamint bemutatta a borítót is, továbbá azt is elárulta, hogy melyik 10 dal kap majd helyet a bemutatkozó kiadványon:

1. Meet Me In The Hallway
2. Sign Of The Times
3. Carolina
4. Two Ghosts
5. Sweet Creature
6. Only Angel
7. Kiwi
8. Ever Since New York
9. Woman
10. From The Dining Table

 

A szerzeményekről Harry a következőket nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak:

„Nem általános történetekről akartam írni. A saját sztorijaimat akartam dalokba foglalni, olyasmiket, amik velem történtek meg. Az volt számomra a legfontosabb, hogy őszinte legyek. Korábban erre még nem nagyon volt példa”.

 

 

Tags: