Komoly lista jött össze a Halálos iramban 8 filmzenei albumára

Halálos iramban 8 album
Halálos iramban 8 album

Áprilisban jön a mozikba a Halálos iramban nyolcadik része, rá egy nappal kapható lesz a film zenei albuma is.

 

Hazánkban április 13-án debütál az év legjobban várt akciófilmje, a Halálos Iramban 8. A filmhez igazi slágerdús filmzene készült, a "Fast and Furious 8: The album" 2017. április 14-én lesz elérhető a polcokon.

 

A Halálos iramban filmek 2001 óta szórakoztatják az akciófilmek kedvelőit, és egyre több figyelem kerül a nagy sikerű blockbusterek kísérőzenéjére is. A legújabb, nyolcadik részhez készült albumon olyan előadók működtek közre, mint Wiz Khalifa, G-Eazy, Kehlani, Ty Dolla $ign, Lil Uzi Vert és Sage the Gemini.

Az összesen 14 track-et kínáló lemezről három szám már bizonyított: a Lil Uzi Vert, Quavo & Travis Scott által előadott “Go Off”, a Pitbull & J Balvin “Hey Ma” spanyol változata, amelyen az egzotikus szépség, Camila Cabello működött közre, és végül, de nem utolsósorban G-Eazy & Kehlani közös partihimnusza, a “Good Life”.

A lemez producere ugyanaz a páros, akik az előző nagysikerű Halálos Iramban 7. című albumot készítette, amelyen az évtized egyik legnagyobb dobása: Wiz Khalifa és Charlie Puth „See You Again” című száma is debütált. Mike Caren és Kevin Weaver ezen kívül a nagy sikerű Suicide Squad lemezen is közreműködtek, tehát biztonsággal mondhatjuk, hogy a filmzene a lehető legjobb kezekben volt.

 

Hazai forgalmazó: Magneoton / Warner Music

Tags: