Neil Gaiman és Philip K. Dick klasszikusai új köntösben

Philip K. Dick - Valis és Neil Gaiman - Coraline
Philip K. Dick - Valis és Neil Gaiman - Coraline

A nyár végére két klasszikus érkezik felújított kiadásban

 

Neil Gaiman és Philip K. Dick klasszikusai hamarosan újra kaphatóak lesznek!

 

A nyár végén két régebbi, kereskedelmi forgalomban hosszabb ideje nem kapható klasszikus érkezik felújított kiadásban. Augusztus 29-én folytatja az Agave Könybek Neil Gaiman életművének a frissítését, a Törékeny holmik és a Tükör és füst után ezúttal a Coraline van soron.

A Dave McKean illusztrációival ellátott szürreális mese Gaiman egyik fő műve a 2000-es évekből. Hugo-, Nebula- és Bram Stoker-díjat is kapott, valamint 2009-ben egy nagyon klassz 3d-s stop motion filmet készítettek belőle. A mostani kiadás egy kör plusz korrektúrát, valamint vadonatúj borítót kap.

Ezt követően, szeptember 5-én jelenik meg a Philip K. Dick-életmű egyik legfontosabb, legnagyszerűbb műve, a Valis. A kötet félig önéletrajz, félig fikció. Félig science-fiction, félig szépirodalom. Félig lélektani regény, félig metafizikai értekezés. Válaszok keresése olyan kérdésekre, melyeket talán jobb lenne nem feltenni.

A Valis teológiai detektívregény, ahol Isten egyszerre játssza az eltűnt személy és a tökéletes bűntény elkövetőjének szerepét.

A felújított kiadás új szerkesztésben, vadonatúj borítóval érkezik.

Tags: