Októberben jelenik meg Ania Ahlborn: És bebújt az ördög című horror regénye

Ania Ahlborn: És bebújt az ördög
Ania Ahlborn: És bebújt az ördög

Ania Ahlborn És bebújt az ördög című könyve októberben jelenik meg magyarul

 

 

Ania Ahlborn itthon magyar fordítással a Vértestvérekkel mutatkozott be. Az Agave Könyvek a nagy sikerre tekintettel, kiadja egy másik regényét is, aminek És bebújt az ördög a címe. A kiadó ajánlása szerint nem csak azért ajánlják olvasásra, mert kifejezetten hátborzongató, hanem azért is, mert rendkívüli irodalmi teljesítmény is a műfajban.

 

A történetről:

A tizenkét éves Jude Brighton három napja tűnt el, és annak dacára, hogy az oregoni Deer Valley rendőrsége és lakói mindent megtesznek azért, hogy megtalálják, az emberek kezdik feladni a reményt. Tudják, hogy az első negyvennyolc óra döntő fontosságú, és miután letelik, fel kell készülni a legrosszabbra. Gyerek létére Stevie is tudja, hogy ez így van, mert imádja a nyomozós filmeket. Pontosan tudja, hogy minden egyes másodperc fontos az unokatestvére, Jude számára, aki ráadásul a legjobb barátja.

És ott van az a másik fiú, Max Larsen... Őt évekkel ezelőtt holtan találták meg az erdőben, miután különös és tisztázatlan körülmények között eltűnt. Deer Valley-ben a háziállatok is furcsán viselkednek: a kutyák és a macskák állandóan elszöknek a gazdáiktól. A kisváros lakói évek óta pusmognak ezekről a megoldatlan ügyekről és arról, hogy talán egy gyilkos ólálkodik az otthonuk környékén. A félelmük hirtelen valósággá válik, amikor Stevie, aki mindenáron ki akarja deríteni, mi történt Jude-dal, rádöbben a szörnyű igazságra.

 

 

Tags: