Rengeteg sztár együttműködésével megjelent DJ Khaled albuma

DJ Khaled: Grateful
DJ Khaled: Grateful

Nem aprózták el DJ Khaled új albumát, a Grateful tele sztár együttműködőkkel

 

Nem egészen egy évvel a Major Key megjelentetése után máris új lemezzel jelentkezett DJ Khaled. A Grateful sikerét a Grammy-jelölt, többszörös platina eladásokkal büszkélkedő előadó nem bízta a véletlenre, hiszen többek között Justin Bieber, Rihanna, Beyoncé, Alicia Keys, Nicki Minaj és Calvin Harris is gyarapítja a közreműködők listáját. És ha ez még nem lenne elég, az album executive producere Khaled hat hónapos fia, Asahd volt – aki a borítót is „uralja”.

 

A 10. DJ Khaled lemez nem érte felkészületlenül a rajongókat, mivel az utóbbi hetekben olyan slágerek adtak ízelítőt az anyagról, mint az I’m the One (Justin Bieberrel) és a Wild Thoughts (Rihannával). A június 23-án kihozott Grateful azonnal a Billboard Top 200 első helyén debütált, amivel máris megismételte a tavalyi korong sikerét. A fentebb már említett sztárokon kívül olyan nevek vendégeskednek még az albumon, mint Future, Migos, Jay-Z, Travis Scott, Yo Gotti és Gucci Mane – és ez még mindig nem a teljes névsor! A megjelenéssel egyszerre két új klipet is kihozott DJ Khaled: az egyik az It’s Secured Nas és Travis Scott társaságában, a másik pedig az On Everything Rick Ross, Big Sean és ugyancsak Travis Scott közreműködésével.

 

A Grateful mögé egy kis számmisztikát is csempészett Khaled: a lemez június 23-án jelent meg, a zeneipari guruként is emlegetett előadó gyermeke – a borítón is szereplő és executive producerként is feltüntetett Asahd – október 23-án született, ráadásul egy új edzőcipőt is piacra dobott, melynek tervezésében a leghíresebb 23-as, Michael Jordan segítette.

 

 

Tags: