A Totál szívás sztárja Power Rangernek állt

Power Rangers
Power Rangers

Bryan Carston is szerepel a filmben

 

 

’Átalakulás!’, így szól az egyik leghíresebb tini szuperhősökből álló csapat, a POWER RANGERS (12, hazai bemutató: április 6.) jelmondata, amit hamarosan egy újabb generáció tagjai is megismerhetnek.

 

A kultikus TV sorozat sztárjai, a rangerek egy igazán vérpezsdítő transzformáción estek át, hogy vadiúj szerkókban, látványos akciókkal, trendi zenékkel és sok-sok humorral kápráztassák el a filmrajongókat az egész világon. Az alkotók a nosztalgia faktorra is nagy hangsúlyt fektettek, megőrizve a Power Rangers univerzum egyedi világát, ahol a különleges képességekre szert tevő, átlagosnak tűnő gimis srácok óriási robotok és félelmetes lények ellen harcolnak. Az alkotók egy multi-kulti csapatot verbuváltak össze a pazar képi világú sci-fi főszerepeire: a rangerek csapatában a fiatal feltörekvő tehetségek között amerikai, kínai, ausztrál és brit színészek foglalnak helyet. A szuperhős banda mentorának szerepére a Totál szívás sztárját, a Golden Globe-díjas Bryan Cranstont is megnyerték, míg a gonosz ellenség, a világuralomra törő Rita Repulsa bőrébe Az éhezők viadala sztárja, Elizabeth Banks bújik.

Kevesen tudják, hogy Cranston karrierje kezdetén, 23 évesen már a Power Rangers sorozatban vállalt munkát, igaz, akkor még csak a mikrofon mögött. „Akkoriban egy csomó extra munkát elvállaltam. Egyik nap egy esküvői ceremóniát vezettem, másnap meg már egy stúdióban különféle földönkívüli szörnyeket szinkronizáltam. Fura, mély, eltorzult hangon üvöltöztem a Power Rangerekre. És most 35 év után újra itt vagyok, mint a rangerek mentora!” A színész ezúttal a motion capture technika segítségével kelti életre a falba zárt Zordont, akinek a feladata, hogy kiképezze az öt tinit a világ megmentésére. „Sosem szerepeltem még szuperhősös sci-fiben, izgatottan vártam a forgatást. Ami a legviccesebb, hogy a srácokkal nem is találkoztam a felvételek alatt. Hiába vártam ennyi évet, hogy végre egy igazi Rangerrel találkozhassak.”- mesélte nevetve az Emmy-díjas sztár, akinek a napokban végre valóra vált az álma, ugyanis az egyik show-műsorban egy piros ranger jelmezben jelent meg.  A színészről a POWER RANGERS ifjú sztárjai is rajongva beszéltek. „ Mindannyian odavagyunk Bryanért. Kicsit sem éreztem magam nyomás alatt, mikor kiderült, a karakteremet, Billy Cranstont róla nevezték el. Szerintem ez nagyon cool. Hatalmas megtiszteltetésnek éreztem.” mondta R.J. Cyler, aki a lendületes sci-fiben a kék rangert kelti életre.

 

Tags: