Új kultfilm születik?

Kontroll / A Viszkis
Kontroll / A Viszkis

A Viszkisnek már több nézője van, mint a Kontrollnak!

 

 

A Viszkis nem veszít a lendületéből – sőt, egyre újabb sikereket arat. Antal Nimród megtörtént eseten alapuló akciófilmje különleges rekordot döntött meg a két ünnep között: a rendező sajátját. A Viszkis-t már többen látták a hazai mozikban, mint Antal Nimród 2003-ban készült, azóta is kultikus tisztelettel övezett első rendezését, a Kontroll-t.

 

A Viszkis bő egy hónap alatt gyűjtött több mint 275 ezer nézője nemcsak egy magyar, hanem egy amerikai film esetében is különleges, ritka esemény, nem csoda hogy a rendező is nagy örömmel fogadta a hírt:

– Nagyon örülök, hogy A Viszkis ilyen népszerű lett, már sokan látták, és remélem, sokan fogják még megnézni – nyilatkozta a már újra Amerikában dolgozó alkotó.

– Számomra a mozi nem filmek versenye; nem az eredmények egymáshoz való méricskélése dönti el hogy melyik jó vagy rossz, de az persze nagyon jó érzés, hogy ez a történet megragadta a nézők figyelmét: ezt nagyon köszönöm a munkatársaim nevében is, és nagyon remélem, hogy fogok még otthon forgatni.

 

 

Tags: