Violetta kulisszatitkokat árult el Martina Stoessel

Violetta, Disney Channel
Violetta, Disney Channel

A Martina Stoessel-lel készült interjúban, a sorozat sztárja árul el egy-két bennfentes információt

 

 

Hahó, Violetta rajongók! Martina Stoessel-lel készült Disney interjú, amiben elárult néhány kulisszatitkot

 

Mit szeretsz a karakteredben?

Szeretem, hogy Violetta mennyire jó barát. Nagyon sokat számít neki a barátság, és szerintem ettől lesz igazán szerethető személy. Nagyszerű osztálytárs is, és soha nem adja fel, küzd az álmaiért.

 

Mennyire hasonlítasz a sorozatbeli karakteredre, Violettára?

Mindenképp van néhány hasonlóság köztünk. Mindketten mérhetetlenül szeretünk szerepelni, és imádjuk a zenét és a művészeteket. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire rajongunk a zenéért! Szerintem e nélkül mindketten totál elveszettek lennénk az életben.

 

Milyen Violetta öltözője?

Közös öltözőnk van Mercedes Lambre-val, aki Ludmilát játssza a sorozatban. Ez király, mivel nagyon közel állunk egymáshoz a valóságban. Egy csomó fotóval és magazinokból kivágott dolgokkal dekoráltuk ki a szobát. Ha üzenetet akarunk hagyni egymásnak, akkor rúzzsal írjuk ki a tükörre.

 

Ki a legjobb táncos a szereplők közül?

Jorge Blanco és Facundo Gambandé. Ők elképesztően táncolnak!

 

Mit csinál a szereplőgárda, amikor nem forognak a kamerák?

Általában a forgatási szünetekben is folytatjuk a zenélést. Nagyon muzikális az összes szereplő, úgyhogy valaki felkap egy gitárt, egy másik ember pedig leül a zongora elé, és együtt énekelünk. Mindig jól szórakozunk.

 

Ezen kívül még mivel ütitek el az időt?

Szerencsések vagyunk, mert egy menő stúdióban forgatjuk a Violettát Buenos Aires kertvárosi részén, úgyhogy sportolhatunk, például focizhatunk odakinn. Mindig együtt lógunk, és sokat mókázunk. A stáb is csodás. A stúdióból mindenki sok időt tölt együtt.

 

Melyik volt a legviccesebb csínytevés a sorozat forgatása közben?

Az élet a Violetta forgatásán mindig mulatságos. Folyton próbáljuk megnevettetni egymást, miközben forognak a kamerák. Csínytevésre nem emlékszem, de gyakran elrontjuk a mondatainkat, vagy véletlenül belebotlunk valamibe, amik miatt mindig elnevetjük magunkat!

 

Violetta minden nap a Disney Channel műsorán

Tags: