Újabb helyen lesz elérhető az RTL Most+

Műholdas szolgáltatónál is megjelenik az RTL Most+

 

Az első műholdas szolgáltató a UPC Direct, melynek előfizetői már 2020 első felében élvezhetik az RTL Magyarország prémium szolgáltatását.

 

Az RTL Magyarország és az M7 Group SA kereskedelmi megállapodásának értelmében a közeljövőben a UPC Direct szolgáltatása kiegészül az RTL Magyarország két HD minőségű csatornájával, a Film+ HD-val és az RTLII HD-val, egyúttal elérhetővé válik az RTL Magyarország RTL Most+ platformja is.

Jelenleg olyan prémium tartalmak is megtalálhatóak a platformon, melyeket kizárólag az RTL Most+ felhasználói láthatnak. Ilyen tartalom többek között a Nofilter című minisorozat, film- és sorozatpremierek, melyek már jóval a televíziós bemutatást megelőzően láthatóvá válnak, valamint az időszakos pop-up szolgáltatás, ami színes és szórakoztató filmes kínálattal várja a nézőket.

Az RTL Most+ exkluzív tartalmai a jövőben is folyamatosan bővülnek, így a UPC Direct előfizetői újabb és újabb extra tartalmakat megjelenítő platformra számíthatnak, ahol a prémium élmény valódi előnyökkel párosul.

A tévézési szokásokat új szintre emelő RTL Most+ szolgáltatás legfőbb célja, hogy a telekommunikációs cégek és kábelszolgáltatók kínálatát a modern tartalomfogyasztás igényei szerint bővítse. Az RTL Most+-on a sorozatok és a filmek hosszabb ideig elérhetők, élőben követhetők az RTL Magyarország csatornái, mindezt HD, a későbbiekben pedig FullHD minőségben.

 

Tags: