Elindult a magyar nyelvű Netflix

Nagyot lépett előre a Netflix Magyarországon

 

 

Sokak nagy örömére elindult a magyar nyelvű Netflix, vagyis most már magyar nyelvű kezelőfelülettel láthatjuk, amit lehet, hogy át kell állítani a beállítások között, mert nem automatikusan vált át, főleg, ha már előtte angolul nézte valaki.

 

Azt is jelente, hogy még több lesz a magyarul szinkronizált film.

Azt is jelenti, hogy még több lesz a feliratos film.

Ami elsőre szokatlan, hogy a filmek címe végre magyarul is látható, nem kell bajlódni a saját értelmezéssel.

A beszámolók szerint egyelőre azért magyar fejlesztésű filmekkel, sorozatokkal nem fogunk találkozni, de ami nem késik, nem múlik.

A magyar piac nagyon érzékeny a magyar szinkronra és a magyar feliratra, így várhatóan sokkal többen fogják meggondolni, hogy váltsanak, vagy előfizessenek a Netflixre is, ami jelenleg még talán a világ legnagyobb streaming szolgáltatója. De hát látjuk, hogy nem csak HBO GO van a világon, hanem a Disney is nagyon bekeményít, bár még Magyarországon várni kell rá, az Amazon és a Youtube is jön a saját megoldásaival.

Aminek lehet örülni a film és sorozatkedvelőknek, az HBO GO mellett egyre inkább törődik a magyar piaccal a Netflix is, ami azt jelenti kapjuk sok sok magyar feliratos, vagy szinkronos tartalmat, így lehet válogatni rendesen.

2019.10.04. péntektől tehát van magyar Netflix.

Tags: