Jenn Lyons - Királyok veszte

Jenn Lyons - Királyok veszte
Jenn Lyons - Királyok veszte

Fantasy rajongók figyelem! Megjelent magyarul az ambíciózus történetfolyam első része a Király veszte Jenn Lyonstól.

 

Új fantasy-sorozatba kezd az Agave Könyvek. Jenn Lyonstól jelent meg november 26-án a Királyok veszte, ami nem lesz rövid olvasmány és minden olyan kellék csatolva a könyvben, ami a jó történet mellett feldob egy fantasyt, vagyis van térkép, lábjegyzetek és függelék.

 

Jenn Lyons különböző uralkodóházakkal teli, intrikákban, csavarokban és akciójelenetekben gazdag regénye ereje teljében vonultatja fel a műfaj legjobb elemeit. Ebben a könyvben mindenki találhat magának valami szeretnivalót: van egy fiatal dalnok főszereplő, aki tolvajként kényszerül kiegészíteni a megélhetését, hogy eltarthassa az apját; van egy ősi, rettenetes jóslat, ami az istenektől a démonokig, a sárkányoktól a mágusokig minden oldalt megmozgat; és van egy lenyűgöző világ, ami fejezetről fejezetre egyre többet mutat meg magából, és megágyaz egy olyan kalandnak, amit biztos nem felejtünk el egyhamar. Már csak azért sem, mert a főhősünknek nem az a végzete, hogy megmentse a világot. Hanem az, hogy elpusztítsa.

Nem mehetünk el szó nélkül a kötet gyönyörű kiadása mellett sem: a keménytáblás, védőborítós külcsín mögött minden fejezetnek egyedi grafikája van, és természetesen nem hiányozhatnak a kötelező fantasys elemek sem, avagy térkép, több száz lábjegyzet és négy függelék is található, melyek mind segítenek abban, hogy minél jobban elmerülhessünk ebben az izgalmas világban.

Megjelenés 2019. november 26-án.

 

Tags: