Chloe Grace Moretz lesz A periféria főszereplője

Chloe Grace Moretz lesz A periféria főszereplője
Chloe Grace Moretz lesz A periféria főszereplője

Megvan a főszereplője a William Gibson regényéből készülő sorozatnak

 

William Gibson bestselleréből a Perifériából készül sorozat az Amazonra. A sorozat főszereplője Chloe Grace Moretz lesz, akit többek között a HA/VER, vagy A leleményes Hugo című filmekből is ismerhetünk.

 

A sorozatot Lisa Joy és Jonathan Nolan fejleszti az Amazonra, ők voltak a Westworld készítői is, ami pedig az HBO-n futott nagy sikerrel.

A történet két szálon játszódik, a közeljövő Amerikájában, ahol a szegények lényegében csak az illegális drogkeresekedelemből és a 3D nyomtatáson kívül nem tudnak másképpen boldogulni. Valamint a száz évvel későbbi Londonban, ahol a leggazdagabb réteg hobbija lett a múlt manipulálása és ezáltal párhuzamos világok teremtése.

A történetben van időutazás, szellemek, harci drónok, bérgyilkos robotok, vagyis egy igazán akciódús történetről van szó.

 

A könyvrajongók is örülhetnek, mert az Agave Könyvek újra kiadja A perifériát, a közleményük szerint keménytáblás kiadásban. Október 27-én várható a megjelenés. És ami külön öröm, érkezik ezen a napon a történet folytatása is, ami a Mozgástér címet kapta és szintén keménytáblás kiadással érkezik a boltokba.

A folytatásról már annyit tudni, hogy Gibson olyan jelent írt meg, ahol nem Trump az Egyesült Államok elnöke és a Brexit sem történt meg.

 

Tags: