Megérkezett a kedvcsináló az Árnyék és csont-hoz

A Netflix szereti a fantasy könyvfeldolgozásokat és a műfaj kedvelőinek újabb jó hír, megérkezett az első kedvcsináló a sorozathoz

 

A Vaják nagy sikere mellett, melynek már a második évadát gyártja a Netflix, az Árnyék és csont hozhat nagy sikert a szolgáltatónak, hiszen szintén egy igen népszerű világot dolgoznak majd fel.

 

A sorozat Leigh Bardugo Árnyék és csont című trilógájáról kapta a nevét, de nem csak ezt a három könyvet fogja felölelni, hanem a Hat varjú duológiát is, vagyis összesen öt könyvből készül a sztori.

A könyv a fantázia szülte Ravkában játszódik, amelyet a cári Oroszország ihletett. Lesz itt romantika, szörnyek, harcok, varázslás. Alina Starkováról kiderül, hogy különleges erővel rendelkezik és be is kerül a Grisa mágus-hadseregbe. Innen is kapta a történet a Grisa-univerzum nevet. És a Hat varjú is már ebben a világban játszódik.

A sorozat érdekessége, hogy Magyarországon is forgatták az első évadot, ami nyolc részes lesz.

Alina Starkovot Jessica Mei Li fogja játszani, Mal-t Archie Renaux, Kaz-t Freddy Carter, de sokak nagy örömére Ben Barnes is igen fontos szereplője lesz a történetnek!

A Netflix bejelentése szerint 2021. áprilisában várható a bemutató. Addig is megérkezett az első beharangozó

"Mi ketten megváltoztatjuk a világot"

Tags: