Charlie Hunnam beszélt a súlyos sérüléséről

Charlie Hunnam - Sons of Anarchy
Charlie Hunnam - Sons of Anarchy

Charlie Hunnam a Rebel Moon forgatása idején sérült meg súlyosan, évek, mire teljesen rendbe jöhet

 

Charlie Hunnam, a Sons of Anarchy sztárja a Netflixnek készülő Rebel Moon forgatásának ideje alatt sérült meg, de tisztázott mindent, és a saját hibájaként kezeli a dolgot.

 

Hunnam elárulta, hogy csípő, ágyék, gerinc körüli szalagok sérültek meg, 40%-os szakadásról beszélt, és várhatóan két év, mire rendbe jön. De nem konkréten forgatási sérülés az ok, inkább magának köszönheti. A Rebel Moon érdekében formába kellett volna hoznia magát, mivel a Covid alatt kicsit elpuhult. Túl gyorsan, túl intenzíven végezte az erősítéseket, nem figyelt a teste jelzéseire, aminek végült súlyos sérülés lett a vége. "Igyekeztem minél nagyobb izmot növeszteni, amilyen gyorsan csak tudtam, végül a hátam tönkrement."

Zack Snyder új sci-fi-je, ami várhatóan 2023-ban jelenik meg, és Hunnam mellett tele lesz ismert színészekkel, tulajdonképpen a klasszikus, A hét szamuráj történetének új feldolgozása. Eredetileg Star Wars téma lett volna a Lázadók Holdja, de végül önálló film lesz.

A történet középpontjában egy békés kolónia áll a galaxis peremén, amelyet egy Balisarius nevű zsarnok seregei fenyegetnek. A közösség megmentése érdekében egy fiatal nő elindul a közeli bolygókra harcosokat keresni, akik segítenének nekik fellázadni a zsarnok seregei ellen.

Charlie Hunnam mellett többek között Sofia Boutella is főszerepet kap, míg Anthony Hopkins a Jimmy nevű harci robotnak fogja a hangját adni. Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, Cary Elwes, Alfonso Herrera, Jena Malone is szerepelni fog a Rebel Moonban.

 

Tags: