A Rebel Moon decemberben érkezik a Netflixre

Rebel Moon - 1. rész: A tűz gyermeke (A fotón Charlie Hunnam látható, Kai szerepében)
Rebel Moon - 1. rész: A tűz gyermeke (A fotón Charlie Hunnam látható, Kai szerepében)

Nem sokkal a mozibemutató után már látható lesz a Netflixen a Rebel Moon - 1. rész: A tűz gyermeke című űropera első része

 

A Zack Snyder által rendezett Rebel Moon első része 2023. december 22-én érkezik a Netflixre. A második rész várhatóan áprilisban jelenik meg. A látványos, akciódús kétrészes filmet 152 napon át forgatták. A zenét Tom Holkenberg szerezte, akivel Snyder több filmében is dolgozott már együtt.

 

A történetről

Miután kényszerleszállást hajt végre egy holdon az univerzum egy távoli csücskében, Kora (Sofia Boutella), a titokzatos múltú idegen új életet kezd egy földművesek lakta, békés vidéken. Azonban hamarosan Kora lesz a kolónia egyetlen reménye a túlélésre, amikor a zsarnoki Balisarius kormányzó (Fra Fee) és kegyetlen megbízottja, Noble admirális (Ed Skrein) rájönnek, hogy a földművesek akaratukon kívül eladták a termést a Szülőbolygó elől menekülő Véresbárdúaknak (Cleopatra Coleman és Ray Fisher), akik a felkelők egy ádáz csoportját vezetik.

Kora és Gunnar (Michiel Huisman), a lágyszívű, naiv földműves, akinek fogalma sincs róla, mivel jár egy háború, elindulnak, hogy kerítsenek egy csapat harcost, akik készen állnak rá, hogy életüket kockáztatva megvédjék Veldt népét. A Véresbárdúak után kutatva különböző világokba utaznak, és összegyűjtenek egy maroknyi harcost, akiket összeköt, hogy mind megváltásra vágynak: Kai (Charlie Hunnam), a pilóta és bérgyilkos, Titus tábornok (Djimon Hounsou), a legendás parancsnok, Nemezis (Doona Bae), a kardforgatómester, Tarak (Staz Nair), a fogoly, aki a múltban egy uralkodói család tagja volt és Milius (E. Duffy), az ellenálló.

Eközben a Veldt bolygón Jimmy (szinkronhangja: Anthony Hopkins), az ezeréves védelmező robot feléled, és készen áll rá, hogy megvalósítsa új céljait.

Az újdonsült, forradalmár szövetségeseknek előbb meg kell tanulniuk bízni egymásban és egy emberként küzdeni, mielőtt a Szülőbolygó seregei megjelennek, hogy elpusztítsák őket.

 

Az előzetes itt érhető el:

Rebel Moon előzetes

Tags: